Vacatures

 

Op zoek naar een vacature of zelf een vacatureaanbieden? Vanaf nu zijn vacatures niet alleen in de kranten, maar ook op de websites te vinden. DAS Publishers introduceert een compleet nieuwe vacaturepagina die op alle websites onder het kopje ‚Vacatures' te vinden is. Ondernemers betalen slechts 15 euro extra per vacature om hun vacature naast de papieren krant ook online aan te bieden. Een vacature komt ook automatisch op de eventueel eigen bedrijfspagina in de DAS Bedrijvengids te staan. Ook plaatsen wij de vacature dan op Facebook.

 

 

knop vacatures

 

Overlijdenspagina

 

Overlijdensadvertenties en dankbetuigingen kunnen nu ook op de websites een plekje krijgen. Op een speciaal daarvoor ingerichte pagina worden deze verzameld. De pagina is te vinden onder het kopje Familieberichten. Doorplaatsen van de papieren krant naar de websites kan al voor een voordelig tarief. Daarbij komt de advertentie bij goedkeuring op de nieuwe regionale overlijdenspagina www.overlijdensnieuws.nl te staan.

 

 

 

 

knop overlijdensnieuws

 

blikken

Uw bedrijf mag in dit digitale tijdperk online niet uit het zicht verdwijnen. DAS Publishers kan hierbij een belangrijke rol spelen. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze kantoren.