Lokaal maatwerk in Peelregio

 

DAS Publishers! is uitgever van de vier bekende weekbladen: Weekblad voor Deurne, Peelbelang, 't Contact en Middenstandsbelangen. Geworteld in de Peelregio brengen we u elke week het laatste nieuws uit Deurne, Bakel, Milheeze, De Rips, Asten, Someren, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Sterksel en Nuenen De vier weekbladen bieden ondernemers een prima podium om hun bedrijf te profileren middels advertenties, advertorials of een bedrijfsreportage. Maar DAS Publishers! heeft meer in huis. Het Weekblad voor Deurne wordt al 115 jaar door ons uitgegeven. In 1990 is het Peelbelang erbij gekomen. Daarnaast geven wij ook 't Contact uit en Middenstandsbelangen. Deze titels bestaan inmiddels 63 jaar en 67 jaar. Vier weekbladen met nieuws op maat uit de eigen gemeente. De vier titels kenmerken zich door een sterke verbondenheid met de inwoners, het lokale verenigingsleven, de lokale politiek en het lokale bedrijfsleven. Onze lezers herkennen zich in onze bladen. Dat blijkt ook uit lezersonderzoeken waarin we goed scoren. Door de sterke binding met onze lezers zijn onze bladen ook interessant voor adverteerders. Ondernemers kunnen tegenwoordig tegen een voordelig tarief een groter gebied bereiken. De totale oplage van onze vier weekbladen is 70.000 en het complete verspreidingsgebied omhelst de gemeenten Deurne, Asten, Someren, Geldrop-Mierlo, Heeze, Leende, Sterksel, de Helmondse wijken Brouwhuis, Dierdonk en Rijpelberg en Griendtsveen. Ondernemers kunnen er ook voor kiezen om alleen in het Weekblad voor Deurne, Peelbelang/'t Contact of in Middenstandsbelangen te adverteren. Ook hierin leveren we maatwerk. Verenigingen kunnen tegen een speciaal laag tarief adverteren.

 

Nieuwssites

 

Ieder weekblad brengt het lokale nieuws niet alleen op papier, maar ook digitaal. De websites van de vier weekbladen worden maandelijks ruim 185.000 keer bekeken door gemiddeld 55.000 unieke bezoekers. Naast een advertentie in de krant kunnen ondernemers tegen een voordelig tarief ook een banner op deze websites plaatsen. In combinatie met een advertentie in de weekbladen kunnen banners al voor slechts 15 euro per week een plekje op onze nieuwssites krijgen. Voor een toppositie centraal op onze nieuwssites zijn de kosten slechts 30 euro per week in combinatie met een advertentie in onze weekbladen. Ook zijn er mogelijkheden om alleen een banner te plaatsen op onze nieuwssites. Een snelle berekening leert dat de prijs/bereik-verhouding online uiterst voordelig is voor ondernemers.

 

Het zijn de volgende nieuwssites:

www.weekbladvoordeurne.nl
www.middenstandsbelangen.nl
www.peelbelangonline.nl
www.hetcontact.nl

 

Overige publicaties

 

Naast onze weekbladen verzorgen wij ook andere vormen van publicaties. Denk daarbij aan magazines en boekproducties. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

edities